Moha vegetáriánus és vegán honlapja

Tavasszal fog megjelenni BBC iplayer-en egy vegán film,  szereplői többek közt Martin Freeman, Vanessa Feltz, JME, stb.

Közzétették a szereposztást Simon Amstell első filmjéhez, amelynek címe: Mészárlás: A múlt lenyelése (Carnage: Swallowing The Past). A film tavasszal fog megjelenni BBC iplayer-en. Amstell így nyilatkozott róla: "Írtam és rendeztem egy filmet a veganizmusról. Sajnálom."

A Chortle szerint a film "egy 2067-ben játszódó utópisztikus visszatekintés egy olyan korra, amikor az emberek megettek más állatokat. A jövőben ezt szükségtelen szenvedésből fakadó, elképzelhetetlen vérfürdőnek fogják tekinteni."

Szereplői többek közt Alex Lawther, Joanna Lumley, Martin Freeman, Dame Eileen Atkins, Lindsay Duncan, Gemma Jones, John Macmillan, Linda Basset, és Marwan Rizwan. Önmagát alakítja Lorraine Kelly, Kirsty Wark, Vanessa Feltz és JME.


A Factmag MC JME-ről: "A leghangosabb vegán grime előadó önmagát fogja alakítani."

 

Forrás:

Idézetek hírességektől

„Tizenkét éve vagyok vegetáriánus és még soha nem voltam beteg. A vegetáriánus táplálkozás erősíti az immunrendszert. Azt hiszem, a hús beteggé tesz."

Bryan Adams

Szakrális idézetek

„Legyetek jók az emberekhez, a növényekhez és az állatokhoz! Sem embert, sem állatot ne hajszoljatok, de szenvedést se hozzatok rájuk."

Lao-ce